اشتراک گذاری

علت برفکی شدن تلویزیون ال جی و روش های حل آن

برفکی شدن تلویزیون ال جی از جمله مشکلاتی است که تمامی کاربران این محصول، ممکن است با آن مواجه شوند. دلیل اصلی برفکی شدن تلویزیون lg و دیگر برندها را می توان وجود پارازیت در بخش های مختلف این دستگاه های دیجیتال عنوان کرد.

اما برای پاسخ به این سوال که چگونه می توان این ایرادها را از بین برد، نیاز به بررسی مواردی است که در ادامه به تفصیل به آنها می پردازیم. نکته مثبت این است که رفع برفک تلویزیون LG  نیاز به دانش تخصصی پیچیده و سختی ندارد و کاربران عادی می توانند هنگام برفکی شدن تلویزیون خود با چند راهکار ساده نسبت به رفع آن اقدام کنند.

با این حال در موارد معدودی ممکن است با انجام راهکارهای ارائه شده باز هم موفق به رفع برفک تلویزیون نشده یا در ادامه با سیاه شدن تصویر تلویزیون ال جی رو به رو شوید. در اینجا توصیه می کنیم پیش از انجام هر اقدام خودسرانه برای رفع مشکل برفکی شدن تلویزیون ال جی، با کارشناسان  تعمیرات تلویزیون در نمایندگی lg مرکز سخت افزار ایران تماس گرفته و از راهنمایی های کاربردی آنها بهره مند شوید.

برفکی شدن تلویزیون ال جی

رفع برفکی شدن تلویزیون ال جی با بررسی سیم برق

امروزه و با اضافه شدن گیرنده های دیجیتال در منازل، ما با دو دسته تلویزیون رو به رو هستیم. دسته اول آن دسته از تلویزیون هایی هستند که به گیرنده دیجیتال داخلی مجهز شده اند و دسته دوم، تلویزیون هایی هستند که برای دریافت و پخش تصویر نیاز به یک گیرنده دیجیتال مجزا دارند.

دلایل برفکی شدن تلویزیون ال جی در این دسته نسبت به دسته اول بیشتر است. به این صورت که اگر سیم برق گیرنده دیجیتال به خوبی در دوشاخه یا سه شاخه برق قرار نگرفته باشد گیرنده دیجیتال شما روشن نشده و نمی تواند سیگنال را به تلویزیون بفرستد. در این صورت تلویزیون بدون دریافت سیگنال برفک یا خطای عدم دریافت سیگنال را نشان می دهد.

چک کردن کابل کواکسیال برای رفع برفکی شدن تلویزیون LG

آیا به عنوان یک کاربر با کواکسیال آشنایی دارید؟ کنار و پشت تلویزیون خود را نگاه کنید، با کابلی مواجه می شوید که مستقیما به آنتن هوایی یا دیجیتال وصل شده و سیگنال های هوایی را به تلویزیون یا گیرنده دیجیتال انتقال می دهد.

یکی دیگر از راه های رفع برفکی شدن تلویزیون LG بررسی سلامت و اتصال کابل کواکسیال است. برای این کار ابتدا و انتهای کابل را که به آنتن و به تلویزیون ال جی (در برخی موارد به گیرنده دیجیتال) وصل شده است، چک کنید تا مطمئن شوید اتصال قطع نشده است. سپس در صورت امکان، طول مسیر کابل را بازبینی کنید.

چرا که گاهی اوقات ممکن است قطعی، ضربه یا فشار موجب پاره شدن کابل شده و انتقال سیگنال در میانه مسیر متوقف شود؛ این امر در نهایت برفکی شدن تلویزیون ال جی را در پی خواهد داشت.

خاموش و روشن کردن سیستم برای رفع برفک تلویزیون LG

کاربران هر سیستم دیجیتال وقتی با مشکل مواجه می شوند، به صورت ناخودآگاه اقدام به خاموش و روشن کردن سیستم خود می نمایند. در هنگام برفکی شدن تلویزیون LG نیز یکی از راه های برطرف کردن آن ری استارت کردن گیرنده دیجیتال و تلویزیون ال جی است. برای این کار کافی است ابتدا گیرنده خود را خاموش کرده و به مدت سی ثانیه آن را از برق بکشید.

در ادامه تلویزیون خود را از نیز برق کشیده و باز هم به مدت سی ثانیه صبر کنید. اکنون باید ابتدا تلویزیون و سپس گیرنده دیجیتال خود را روشن نمایید. گاهی نیز می توانید ترتیب روشن کردن را جا به جا کنید زیرا ممکن است این اقدام نیز باعث رفع برفکی شدن تلویزیون شود.

مد نظر داشته باشید که این راه حل بسیار سریع، ساده و ابتدایی است و چنانچه با انجام این اقدامات برفکی شدن تلویزیون ال جی برطرف نشد هیچ جای نگرانی نیست. نکته آخر در رابطه با این روش این است که در صورتی که گیرنده خود را از برق کشیده و مجددا متصل نموده اید، برای راه اندازی و تنظیم شدن، حدود 3 تا 4 دقیقه به آن زمان بدهید.

برای انجام تنظیمات تصویر تلویزیون ال جی با مطالعه این مقاله همراه من باشید.

برفکی شدن تلویزیون ال جی

بررسی تداخل لوازم جانبی

وسایل الکتریکی که مصرف برق بالایی دارند یکی دیگر از علت های برفکی شدن تلویزیون ال جی هستند و دور کردن آنها از تلویزیون ایمن ترین روش رفع برفکی شدن تلویزیون LG است. وسایل الکتریکی بزرگ یا پر مصرف نظیر اتوی برقی، آبمیوه گیری و چند کاره ها، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و مایکروویو از جمله مواردی هستند که اگر فاصله تلویزیون با آشپزخانه منزل شما کم باشد در صورت روشن شدن همزمان با تلویزیون ال جی می توانند باعث به وجود آمدن پارازیت و برفکی شدن تلویزیون شوند.

همچنین رایانه ها، بلندگوها (غیر از بلندگوهای متصل به تلویزیون در سری سینمای خانگی) سشوار و لوازمی از این دست نیز از دیگر مواردی هستند که در صورت نزدیکی به تلویزیون می توانند موجب ایجاد نویز روی تصویر یا صدای تلویزیون شما شوند.

5/5 (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =