بسیاری از لباسشوییها به مرور زمان دچار مشکل نیامدن آب میشوند و در نتیجه آبگیری کردن در آنها انجام نمیشود. علت آبگیری نکردن در ماشین لباسشویی اکثرا به مسدود شدن اجزا و قطعات ماشین لباسشویی برمیگردد که معمولا این مشکل در اثر املاح و رسوبات داخل آب ایجاد میشود. البته به یاد داشته باشید که گاهی کم بودن فشار آب شهری علت نیامدن آب در ماشین لباسشویی است. پس ابتدا از فشار مناسب آب اطمینان حاصل کنید.
علتهای آبگیری نکردن ماشین لباسشویی
در ادامه به ذکر تعدادی از علتهای نیامدن آب در ماشین لباسشویی میپردازیم. طبیعتا برای تعمیر ماشین لباسشویی ابتدا باید علت عیب را پیدا کرد.
ممکن است شیر آب ورودی خراب شده باشد
این اولین علت آبگیری نکردن در ماشین لباسشویی است. امکان دارد شیر آب ورودی خراب شده باشد و آب از طریق شیلنگ وارد نشود. کنترل آب گرم و سرد از طریق این ورودی انجام میشود و اگر این دریچه خراب شود، آب به ماشین لباسشویی نمیآید. برای حل این مشکل باید شیلنگهای ورودی و خروجی پشت دستگاه را باز کرد و صفحهای را که در خروجی برخورد این دو شیلنگ است، بهخوبی تمیز کرد.
البته هنگام درآوردن شیلنگها، ظرفی را زیر آنها قرار دهید تا آب پسمانده تخلیه شود. در تمیز کردن این صفحه بسیار مراقب باشید زیرا اگر خراب شود، امکان عوض کردن آن وجود ندارد. اگر صافیهای شیلنگ را نیز پاک کردید و باز مشکل حل نشد، ناچار باید شیر ورودی را عوض کنید.
خراب شدن شیر برقی ماشین لباسشویی ال جی
شیر برقی آب را به داخل ماشین لباسشویی وارد میکند و برجستهترین علت آبگیری نکردن در ماشین لباسشویی است. البته در بسیاری از موارد مشکل مربوط به یکی از اجزای شیر مانند لاستیک دیافراگم، بویین، ترمینال و غیره است. اگر یکی از قطعات شیر الکتریکی خراب شده باشد، مشکل نیامدن آب در ماشین لباسشویی رخ میدهد. این شیر بسیار حساس است و در صورت تعمیر باید حتما کار را به دست افراد باتجربه و متخصص بدهید.
مشکل مسدود شدن جاپودری دستگاه
بعد از اینکه آب از شیر الکتریکی گذر کرد، وارد جاپودری ماشین لباسشویی میشود که به شیوهای اسپری مانند این ورود انجام میشود. جاپودری سوراخهای کوچکی دارد و آب در آنجا با پودر قاطی میشود و عمل شستشو انجام میگیرد. در صورت مسدود شدن این سوراخها، آبی وارد دستگاه نمیشود و عملکرد دستگاه با مشکل مواجه میشود.
اگر علت آبگیری نکردن در ماشین لباسشویی مسدود شدن سوراخهای جاپودری است، باید ظرف جاپودری را از دستگاه بیرون بیاورید. سپس باید این ظرف را بهدقت پاک کنید و هر گونه آلودگی و رسوب را از آن برطرف کنید. در نهایت باید ظرف جاپودری را دوباره وارد ماشین لباسشویی کنید و دستگاه را روشن کنید. اینک باید مشکل حل شده باشد.
مسدود شدن فیلتر ورودی لباسشویی ال جی
در اکثر دستگاهها یک فیلتر در محل ورود شیر الکتریکی و یک فیلتر دیگر نیز در قسمت جلویی (پایین دستگاه) موجود است. این فیلترها مانع ورود آشغال به دستگاه میشوند. این فیلترها به مرور مسدود میشوند و نیاز به تمییز شدن خواهند داشت. بررسی کردن مداوم این فیلترها و پاک کردن آنها کاری ضروری است که باید انجام شود و بر طول عمر ماشین لباسشویی تاثیر میگذارد.
اگر خواستید فیلتر پشت دستگاه را پاک کنید، باید دستگاه به برق وصل نباشد. شیرهای ورودی را ببندید و لولههای سرد و گرم را از دستگاه باز کنید. در نهایت باید صفحه فیلتر را جدا کرده و با استفاده از شویندهها بهخوبی آن را تمیز کنید. اگر خواستید فیلتر جلویی را تمیز کنید، در پایین ماشین لباسشویی را باز کرده و فیلتر را به شیوهای افقی و متمایل به سمت چپ بیرون بکشید. این فیلتر نیز باید بعد از تمیز شدن در جای اول خود قرار بگیرد.
خرابی شیلنگ ورودی دستگاه
ماشین لباسشویی دارای شیلنگهایی ورودی است که به آب شهری متصل هستند و باعث ورود آب به دستگاه میشوند. این شیلنگها در محل اتصال خود به دستگاه دارای فیلتر هستند و این فیلترها مانع ورود رسوبات همراه آب به ماشین لباسشویی میشوند. خرابی این شیلنگها و یا مسدود شدن فیلترها و صافیهای آنها میتواند علت آبگیری نکردن در ماشین لباسشویی باشد. اگر شیلنگها سوراخ شده باشند و یا دچار پیچخوردگی شده باشند نیز مشکل ایجاد میشود.
خراب شدن سوئیچ فشار دستگاه
ولتاژ برقی که به شیر الکتریکی وارد میشود از طریق سوئیچ فشار کنترل میشود. جریان برق ابتدا به سوئیچ فشار وارد میشود و بعد از گذر از این قطعه به شیر الکتریکی میرسد. بعد از اینکه آب کافی به دستگاه وارد شد، سوئیچ جریان را در شیر الکتریکی متوقف میکند و این جریان را به سمت موتور حرکت میدهد تا فرآیند چرخش آغاز شود.
اگر سوئیچ مشکل داشته باشد، جریان کافی به شیر الکتریکی نمیرسد و در نتیجه ماشین لباسشویی با مشکل نیامدن آب مواجه خواهد شد. بررسی درست کار کردن سوئیچ با مولتی متر انجام میگیرد که کاری حساس است و باید توسط یک متخصص باتجربه انجام شود. در صورتی که خرابی سوئیچ تشخیص داده شد، باید به تعویض این قطعه اقدام کرد.
وجود نوسان در فشار آب شهری
تغییرات فشار آب نیز میتواند علت آبگیری نکردن در ماشین لباسشویی باشد. این مشکل در آپارتمانهای چند طبقه بسیار شایع است. ماشین لباسشویی برای کار کردن به مقدار معینی آب نیاز دارد و اگر این مقدار آب تامین نشود، دستگاه شروع به کار نخواهد کرد. در اینجاست که سیکل شستشو با مشکل مواجه میشود. از طرف دیگر، شیر الکتریکی نیز برای کار کردن خود به یک فشار آب حداقلی نیاز دارد تا بتواند ورود آب را به دستگاه تامین کند.
مشکلات فنی تایمر و برد الکتریکی
گاهی تایمر و برد الکتریکی ماشین لباسشویی با مشکلاتی فنی مواجه میشوند که این مشکلات باعث نیامدن آب به دستگاه میشود. عملکرد شیر برقی دستگاه وابسته به تایمر است؛ به همین دلیل است که مشکل آبگیری نکردن ایجاد میشود. در این حالت تنها کاری که میتوان کرد تعویض قطعه (تایمر یا برد) است.
علت نیامدن اب داخل لباسشویی ال جی
دلایل زیادی می تواند علت وارد نشدن آب داخل ماشین لباسشویی ال جی باشد. در ادامه تعدادی از دلایل اصلی این مشکل را بیان می کنیم.
- مسدود بودن شیر آب منزل
- ایراد داشتن شیر برقی ماشین لباسشویی
- مسدود شدن قسمت جاپودری در ماشین لباسشویی
- مسدودیت فیلتر ورودی
- خرابی میکرو سوئیچ درب لباسشویی
- خرابی سنسور سطح آب
- انسداد شلنگ ورودی آب
برای عیب یابی دقیق و برطرف کردن علل وارد نشدن آب داخل ماشین لباسشویی ال جی، پیشنهاد می کنیم که حتما به تعمیرکاران متخصص از نمایندگی های مجاز مراجعه کنید. عواملی مانند خرابی برد الکترونیکی، نیاز به بررسی توسط تعمیرکار دارند و اقدام به تعمیر خودسرانه آن ها، تنها باعث خرابی بیشتر و افزایش هزینه های تعمیرات خواهد شد.
تعمیر ماشین لباسشویی ال جی
با مطالعه موارد ذکرشده در این نوشتار احتمالا بتوانید علت آبگیری نکردن در ماشین لباسشویی را پیدا کنید. اگر تصمیم به تعویض یکی از قطعات دستگاه گرفتید، حتما این کار را از طریق مراکز معتبر انجام دهید. اینک قطعات تقلبی زیادی در بازار وجود دارد که شناسایی آنها کار متخصصین است. از طرف دیگر، تعویض قطعات دستگاه توسط افراد تازه کار سبب آسیب دیدن قطعات دیگر می شود. آیا تا به حال با مشکل نیامدن آب در لباسشویی مواجه شدهاید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.