اشتراک گذاری

حالت استندبای در تلویزیون ال جی

بعضی مواقع حالت استندبای در تلویزیون ال جی به طور خودکار فعال می شود، به گونه ای که کاربر دیگر نمی تواند از دستگاه استفاده کند. در این شرایط خود تلویزیون خاموش است، اما چراغ پاور قرمز رنگ آن روشن باقی می ماند و چشمک می زند. حال اگر دستگاه مکررا در حالت استندبای قرار گیرد، نشان دهنده نقص در یکی از قطعات آن است. در ادامه مهم ترین دلایلی که موجب حالت استندبای در تلویزیون LG می شوند را بیان خواهیم کرد.

حالت استندبای در تلویزیون ال جی

چه موقع حالت استندبای در تلویزیون ال جی چالش زا می شود؟

اگر حالت استندبای در تلویزیون ال جی به ندرت اتفاق بیفتد، جای نگرانی ندارد. اما این مسئله زمانی چالش زا می شود که به دفعات زیاد تکرار گردد و هر بار دستگاه را به مدت طولانی درگیر نماید. در چنین شرایطی چشمک زدن چراغ پاور می تواند نوعی هشدار برای خرابی وسیله باشد. به گفته کارشناسان تعمیر تلویزیون ال جی بی توجهی به حالت استندبای گاهی موجب خرابی بیشتر و حتی از کار افتادن کامل دستگاه می شود.

اگر تلویزیون شما روشن نمیشه در حالت استندبای پیشنهاد می کنیم یه سر به اینجا بزنید 📺 👈  متداول ترین دلایل و راهکارهای روشن نشدن تلویزیون ال جی

دلایل گیر کردن تلویزیون ال جی روی حالت استندبای چیست؟

در تلویزیون های امروزی مدارهای مختلفی وجود دارد که بعضی از آن فقط در مواقع خرابی یا نقص فنی عمل می کنند. این بخش ها که به نام مدارهای محافظ معروف هستند، به عنوان عامل اصلی بروز حالت استندبای شناخته می شوند. عوامل مختلفی باعث ماندن روی حالت استندبای می شوند که مهم ترین آن ها در ادامه آورده شده است.

خرابی پاور

پاور وظیفه دارد که انرژی مورد نیاز برای راه اندازی و روشن ماندن تلویزیون ال جی را تامین نماید. حال اگر این قطعه مهم خراب شود، نیروی لازم برای روشن شدن دستگاه فراهم نمی شود و به ناچار روی حالت استندبای گیر می کند.

مطمئنا شما به تنهایی نمی توانید تشخیص دهید که حالت استندبای در تلویزیون ال جی به دلیل خرابی پاور اتفاق افتاده یا نه؟ پس بهتر است که در اولین فرصت دستگاه خود را برای تعمیر در اختیار کارشناسان نمایندگی ال جی قرار دهید. تکنسین های این مرکز به کمک ابزارهای تخصصی و پیشرفته علت مشکل را ریشه یابی کرده و در صورتی که ایراد از جانب این قطعه باشد، به تعمیر پاور تلویزیون ال جی می پردازند و  یا در صورت لزوم تعویض می کنند.

آسیب دیدن مین برد

مین برد از جمله قطعاتی است که سلامت آن برای عملکرد بهینه تلویزیون ضروری است. زیرا تمام قسمت های دستگاه اعم از ورودی ها و خروجی ها، پردازشگر، تصویر، صدا، حافظه رم و… روی مین برد تعبیه شده اند. به عبارت دیگر مین برد دستورات لازم را برای کار کردن هر بخش به آن صادر می کند. پس چنانچه این قطعه صدمه ببیند، عملکرد سایر قسمت ها را تحت تاثیر قرار داده و موجب بروز حالت استندبای در تلویزیون ال جی می شود.

در این حالت تعویض یا تعمیر مین برد تلویزیون ال جی الزامی می باشد که اکیدا توصیه می شود این کار توسط یک تنکنسین ماهر و متخصص در یک مرکز معتبر انجام شود. در غیر اینصورت شما متحمل هزینه زیادی خواهید شد.

استفاده از کابل HDMI بی کیفیت

متاسفانه امروزه کابل هایHDMI  نامرغوب و تقلبی در بازار به وفور وجود دارد که استفاده از آن ها می تواند صدمات بسیاری را به مدارهای الکترونیکی تلویزیون وارد سازد. حتی در صورت استفاده طولانی مدت از سیم های فیک احتمال دارد که مین برد و CPU نیز خراب شوند و هزینه زیادی را بابت تعمیرات به شما تحمیل کنند. به همین دلیل بسیار مهم است که از کابل های با کیفیت و اورجینال استفاده نمایید تا سلامت تلویزیون تضمین شود.

کابل های مرغوب قیمت بالاتری دارند، اما این نکته را درنظر بگیرید که در آینده مجبور نیستید بودجه ای را صرف تعمیر دستگاه خود کنید. کابل های اورجینال HDMI علاوه بر این که در عملکرد دستگاه اختلال به وجود نمی آورند، مانع از بروز حالت استندبای در تلویزیون ال جی می شوند.

حالت استندبای در تلویزیون LG

تعمیر حالت استندبای در تلویزیون LG

خب تا اینجا متوجه شدید که حالت استندبای در تلویزیون LG به خاطر خرابی مین برد، پاور و… به‌ وجود می آید. تعمیر هر کدام از این قطعات کاری تخصصی است که از عهده افراد عادی خارج است‌. به همین دلیل هیچ گاه تلاش نکنید که خود به تنهایی مشکل ماندن روی حالت استند بای را رفع کنید

تعمیر حالت استندبای در نمایندگی ال جی بنا به درخواست مشتریان محترم در منزل یا محل تعمیرات با پیشرفته ترین‌ تجهیزات انجام می‌گیرد. در صورت نیاز به تعویض قطعه نیز از قطعات فابریک و مرغوب استفاده می شود تا دستگاه عملکردی بهینه داشته باشد و از خرابی مجدد پیشگیری شود.

5/5 (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =